Ett decimerat gäng åkte upp till Luleå förra helgen för att möta, ett till viss del också decimerat LF Future, efter tre veckors matchpaus. Det visade sig att vi inte reagerade särskilt bra på denna vila.

Det var brist på fokus och beslutsamhet i offense i kombination med trötta bortaben och en offensiv explosion från Robel Gebremeskel som gjorde livet surt för oss i defense. Slutresultat, vi åkte på en tuff men lärorik förlust.

Vi har dessutom just nu en tråkig skadesituation med både JC och Johannes ute samt att det tyvärr har blivit trubbel med jobbschemat för Milan, så pass att han i dagsläget inte har möjlighet att träna med laget :/

Men att gå runt och tänka att man har en ursäkt att förlora är livsfarligt, och ingenting vi sysslar med. Alla lag har skador och sjukdomar.

Nu är kartbilden dessutom glasklar. Vinner vi våra sista tre matcher mot Fryshuset, Norrort och Alvik i den ordningen så är vi superettan. Förlorar vi någon så blir vi direkt beroende av hur det går i andra matcher vilket alltid är vanskligt att luta sig mot såklart.

Så som sagt, delmål ett är att prestera på det sätt vi vet att vi kan på tisdag hemma i Gärdeshallen mot ett stekhett Fryshuset. Ett Fryshuset som gått på moln den senaste tiden under Gee Gervins ledning och tillskottet av Felix Lemetti.
Vi tar ödmjukt emot den utmaningen och hoppas att vi ser er där (vad ska ni annars göra på en tisdagskväll i november 🙂 !

#keepcalmandgobananas