Redan på träningen igår fanns det en känsla av att kvällens match mot Solna skulle gå bra. Damerna ville inte att träningen skulle ta slut, merparten var kvar efter och sköt extra. En bra känsla helt enkelt!

Veckomatcher kan gå hur som helst, det verkar som de passar oss helt utmärkt. Galet tryck från början, bra fokus – rätt fokus! Tungt och fysiskt försvarsspel och mycket spring i benen gav egentligen inte Solna chansen. Nina fick två straffkast efter 10 sekunder, så fortsatte det.. vi fick gå till linjen hela 33 gånger under matchen (mot Solnas 8). Domarna la en hög nivå från uppkast och höll den hela matchen, vi accepterade och trampade igång.

17-7 efter q1 var lite i underkant, vi kommer till lägen men stoppar inte i dem. Vi tillät ett spelmål (planka i 3a) under hela q1 .. svårt att inte vara nöjd med försvaret då!

q2 var relativt jämn poängmässigt tills andra halvan då vi fick utdelning från vårt försvarsspel, 27-13 blev 42-17 i halvtid. Förste fem i q3 var lite trevande, Solna klev upp lite och blev mer och mer aggressiva, vi hade svårt att få i bollen. Magiska 4-2 fem minuter in i tredje perioden innan vi stänger kiosken och börjar göra lite mål, avslutande fem minutrarna gör vi 9-0..

Slutresultatet skrivs till 62-26 och vi låter dem bara göra 9 poäng i andra halvlek. Riktigt bra!

Idag visade vi otrolig bredd, samtliga 11 ombytta (Hannah Nunez var också med, men tyvärr blev det en miss med matchställen så hon fick inte lira något.. stor panna på den och undertecknad är skyldig H något fint.. typ blommor eller ngt) lirade 13-22 minuter!

Nu väntar träning imorgon och sen en spelledig helg innan vi tar nya tag nästa vecka. Kanske blir lite fys imorgon, vem vet.

Vi tackar Jenny Lidgren för den här säsongen! Jenny ska ner till Italien och studera under våren!