Central Stars håller till i lägsta divisionen, dvs 7, och består av lite gamla legender från Centrals 70-tal och lite andra ihopplockade talanger.

Idag debuterade även vår import, Kolya och visade direkt att pointguard positionen blir svår att ta tillbaks, om nu någon aspirerade på den. OM sanningen ska fram går allt ut på att överleva under matcherna, iallafall för undertecknad.

MGL är kända för att skjuta hej vilt… och de gjorde inte någon besviken, 12 trepoängare stänkte de i under matchen, varav 9 i första halvlek. Vi slängde bollar hej vilt och försökte hela tiden slå en svårare och coolare pass, vilket ledde till 46-38 i halvtid, och tredje quartern blev inte så mycket bättre men vi började få lite feeling för vad som funkade och inte. 60-48 inför fjärde och vi kände att vi kunde ta det här.. Efter lite mixtrande i försvar och påskruvade skallar i anfall så åt vi oss närmre och med 1 minut kvar satte undertecknad två straffkast till underläge 2 och med 8 sekunder kvar så la matchens gigant Filip Berti i en retur på sin egna layup till lika.. deras sista avslut blev inte direkt farligt och vi gick in i förlängningen med ordentligt bra känsla efter klara 8-24 i fjärde. Förlängningen började på bästa sätt och giganten Berti drog i 13 av 15 pinnar i förlängningen.

Vinst med 77-83!

PS! Westerlunds magiska 32 pinnar förra helgen toppades av Filip Bertis 44 idag! BAM.