Matchen började jämt, då vi vann quartern med 2 poäng. Vi visade så här långt att luftherraväldet var vårt, men i andra quartern tappade vi position mot deras cuts, vilket medförde att Uppsala kunde ta fler returer och vi fick jobba i försvar i längre intervaller. Uppsala kunde gå till halvtid med en knapp ledning. Efter att ha tappat i hjälpförsvar snackade vi ihop oss i halvtid att vi skulle gå in hårdare på returerna. Vi kom in taggade i andra halvlek och vann tredje quartern med 14 poäng och där vi även kom in med en tuffare attityd som i sin tur ledde till två charges för Uppsala. Med 3 sek kvar av tredje höll vi på att bjuda in Uppsala i matchen efter en livsfarlig turnover, men likt Marvels Blixten stormade Sara Engberg hem och gjorde en steal samt höll undan från jagande Uppsalaspelare. I fjärde ledde vi med 6 fram till sista två minuterna då vi tappade pga mycket turnovers, vilka ledde till 2 stycken and ones/ tre poöngsspel. Central hade chansen att ta hem matchen då det var 20 sekunder kvar efter 2 stycken två poängs försök. Tyvärr missade vi de och matchen gick till förlängning. I förlängningen steppade vi upp och visade vår rutin och vann med 5-10. Nu laddar vi om för säsongens sista match borta mot Sundsvall.