11 november 2 december (Pga akut åtgärd så är idrottshallen stängd hela vecka 45, därför tar vi nu beslutet att flytta på arrangemanget) bjuder vi in gamla och nuvarande centralare till en kväll på KFUM. Vi har hallen från kl 18:00 och fram till runt 19, sen serveras det buffé och god dryck i KOM-hotells nya konferensdel på Rosengatan. 

Vi berättar lite om klubben idag, vart vi är på väg och ni får chansen att snacka minnen så klart!

Kom och lira lite boll, häng med gamla (och nya?) lagkamrater och kolla in ”nya” kfum. Plan 1 och 2 byggdes om förra sommaren och om ni inte varit där sedan dess är det en upplevelse! Om ni inte varit på kfum sista 5-6 åren så är det verkligen annorlunda från ”när det begav sig”.

Bastun är tillgänglig efter basketen. Ni får provträna i träningscentret (gymmet) om ni vill! (Tack KFUM Central Träningscenter)

Vi dukar upp buffé till självkostnadspris (vegetariska inslag finns) och två glas vin, kostnad 300 kr per person (och då blir ni också medlemmar i KFUM Central Basket). Övrig särkost anmäler ni i formuläret nedan. Självklart finns det mer dricka om man vill ha det, till självkostnadspris. Åldersgräns 18 år, äldre är så klart välkomna!

Anmälan är bindande, swisha gärna betalningen till oss: 123 379 45 67 (KFUM Central Basket) Uppge ALUMNI + NAMN. (om ni inte har swish så be om faktura i formuläret nedan) Sista anmälningsdag är 26 november!!

Ses den 2 december! Go bananas!

OM NI HAR ANMÄLT ER TILL 11 NOVEMBER MEN INTE KAN ELLER VILL KOMMA 2 DECEMBER SÅ MAILA victor@centralbasket.se (Eventuell betalning som är gjord återbetalas självklart)

[iphorm id=”67″ name=”alumnikväll”]