Wille tycker att alla oavsett ålder ska läsa “The fault in our stars”. Han gillar bra musik, stora burgare och snabba cyklar. När han inte drömmer om att åka till Kalifornien drömmer han om att vara Britney Griner för en dag.

Namn: Wille von Arndt
Lag: Herrar division 1 & 2
Position: Allt från etta till trea
Styrka: Har en kvick drive och så ser jag golvet ganska bra. (Reds anm: Bra blick för spelet)
Älskar: Bra musik, stora hamburgare och snabba cyklar
Drömresa: Kalifornien
På fritiden: Sova (hehe), lyssna på musik
Bästa youtubern: Ximo Pierto, som lägger upp highlights från NBA-matcher typ 2h efter slutsignalen, S/O till honom!

Vad är det bästa med basket och Central?
Det bästa med basketen är nog gemenskapen. Att alla kan spela med alla oavsett ålder, kön etcetera. Det var nog en av huvudfaktorerna till att jag fortsatte spela som liten. Jag ville bli lika duktig som de äldre i klubben.

Att Central har en lokal som är öppen stort sett hela sommaren har hjälp mig att bli bättre och kunna träna hårdare under åren. Det är bra med Central, men det bästa är helt klart gemenskapen.

Bästa basketspelaren just nu och varför
Lebron James. Han är en av världens bästa atleter om inte den bästa. Stephen Curry är förmodligen en av tidernas bästa skyttar men han kan inte jämföras med LBJ, sorry!

Om du fick vara en annan superstjärna för en dag, vem skulle det vara då?
Förmodligen Britney Griner. Hon har en överlägsen fysisk och är en duktig center som spelar för Phoenix i WNBA. Skulle nog säga att hennes fysik är mer imponerande än LeBron James jämfört med sina medspelare. Och så är hon över 2m så det skulle vara kul att pröva på att vara så lång för en dag.

 

Bästa basketminnet
Förmodligen när vi vann Lions cup finalen med P99 laget 2012 (tror jag att det var). Vi höll på att förlora mot rivalerna Lidingö men lyckades steppa upp i sista quartern och ta hem guldet vilket var grymt kul!

Bok du rekommenderar och varför
“The fault in our stars” av John Green. Jag var tvungen att läsa den på engelska i åttan och var sådär halvtaggad som man kan vara när man får en bok som man inte skulle välja själv. Men boken var fantastisk. Riktigt bra och jag rekommenderar den till alla i alla åldrar.