Stars stod i en zon från första minuten. Försvaret varierades under matchen, men merparten var zon. Vi bollade runt bollen otroligt bra i matchens inledning, nästan lite för bra. Vi får en hel hög med öppna skott och lyckas inte riktigt stoppa i dem.. efter 1-9 så var det liksom lite stopp.

Stars var aggressiva i försvar från början och leddes av den avige, blixtsnabba och totalt orädde Sarah Katondo Kunda i anfallet. Vi blev lite passiva, passade bollen bra men gjorde inte jobbet för att ta oss till korgen och i försvar fanns det lite mer att göra. De fick gå till straffkastlinjen lite för mycket.

Men varje gång som de fick lite känning i protokollet så stoppade vi några pinnar för att hålla en 6-8 poängs ledning.
Sista 15 minutrarna var guld i försvar. Vi får igång hjälpsidan, tar bort händerna och gör jobbet med kroppen istället. Andra halvan av tredje gjorde vi 14-6.

Avsaknaden av Klackenberg och Lidgren inside, samt en del sjukdomar i veckan som varit gjorde att flera spelar fick spela lite annorlunda roller idag.. vilket vi gjorde bra! Det känns skönt för en coach att se gruppen anpassa sig.