## 12 MARS ##
Våra representationslag är inne i slutfasen på säsongen och det börjar bli knappt om tid om man vill se dem på hemmaplan!

Damlaget spelar i superettan och tar i sista hemmamatchen emot ligasatsande Högsbo Basket, förra säsongen blev det en vinst och en förlust mot dem. Vi kommer till matchen med en bra känsla efter förra helgens två tunga skalper mot RIG Mark och Wetterbygden. Wetterbygden är ett av de tre lag som uttalat har gått för att kvalificera sig till ligaspel kommande säsong. Damerna möter Högsbo, söndag 12 mars kl 15:00 i Gärdeshallen.

Herrlaget spelar i basketettan och möter i helgen tuffa KFUM Fryshuset. Efter ett par sista skotts-torskar i fortsättningsserien så har vi nu fått flytet med oss. Sist blev det uddapoängsvinst borta mot Uppsala trots en hel del sjukdomar och skador. Vi har nu tre raka segrar och känner för att förlänga den sviten…

Fryshuset kommer till Gärdeshallen på söndag 12 mars, kl 17:15 är det uppkast. 
2 april kl 15:00 kommer BG Luleå och 4 april kl 19:00 är det säsongsavslutning i Gärdeshallen mot Uppsala. 

De första 25 Centralarna som tar med sig en icke-central kompis får en överraskning på herrmatchen. Det kommer också vara tävling i halvtid på båda matcherna. F03 håller i Cafeét där ni kan ta en kopp kaffe eller varför inte en bulle också?

Välkomna!