Sommarlägrena är en hit med bra träning och mycket roliga, fartfyllda och ibland lite läskiga sociala aktiviteter!

Nu siktar vi på att det trettonde lägret i Oskarshamn inte bara ska bli det bästa utan också det största, hittills… Besök av utländska coacher och en massa andra överraskningar är under planering inför lägret!

Allt händer på Oskarsgymnasiet!

Vi bor där – i klassrum, träningsgrupperna/lagen har ett klassrum vardera. Medtag liggunderlag alternativt luftmadrass och sovsäck eller motsvarande.

Vi tränar där – det finns två fullstora idrottshallar som vi använder hela dagarna. Dagen börjar med gemensam morgon-träning för hela lägret! Lagen/träningsgrupperna tränar sedan två ytterligare basketpass.

Vi äter där – maten serveras 4 gånger per dag, frukost – lunch – middag – kvällsmål och består av allehanda husmanskost. Har man någon allergi eller annan särkost är det inga problem! Skriv in i anmälan bara!Varje träningsgrupp/lag har minst 2 huvudtränare och 2 trainees, de är med gruppen både under, efter och mellan träningarna hela lägret. 

Varje kväll är det något speciellt som händer! 4-4 turnering där samtliga spelare mixas upp på lag och spelar korta matcher, Bananas got talent?! Vår talangjakt, tipspromenaden med en mängd olika stationsaktiviteter, spökrundan – om den blir av…. Och mycket mer. Dag 5 finns det risk för att det blir fotbolls-turnering, la copa de banana istället för eftermiddagsträningen.

Inga spelare får lämna området utan att en ledare är med.

Mellan träningarna kan man antingen hänga i caféet (som öppnar efter lunch), kolla på en träning, chilla på rummet, slå på en basket- eller vanlig film i vår filmhörna och så vidare.

Lagen/träningsgrupperna samlas minst 2 gånger per dag för genomgång av dagen som varit och det som kommer framöver, normalt sett sker detta vid frukost och vid läggning. Lagen har gemensam läggningstid och tränarna är med och ser till så allt är lugnt och sansat innan de kryper ner i sin egna sovsäck.

Tränare på lägret

De flesta av klubbens egna tränare är såklart på plats i Oskarshamn. Tidigare år har bl.a Chris Dial, Justin Berry och Cliff Ellis från San Antonio  samt Sundance Wicks (head coach för Missouri Western) varit på lägret. Undrar vem eller vilka det blir i år?

ÅLDERSGRUPPER

Lägret riktar sig till er som spelar i våra lag födda 2007-2013. 
u17 och 19 lagen är trainees, se separat Trainee-information längst ner på sidan. KLICKA HÄR.

RESA

Vi träffas kl. 08:00 Måndag 8 augusti. Bussarna avgår från KFUM på Roseng 1. Vi är åter på KFUM cirka kl. 20:00 den 14 augusti. 

LÄGERAVGIFT

Spelare: 3800 kr
(anmäler du dig före kl 23:59 13 februari 2022 så är priset: 3200 kr)

Trainees (u17-19): 2500 kr

(anmäler du dig före kl 23:59 13 februari 2022 så är priset: 2000 kr)

Registrering och betalning sker nedan. Sista anmälningsdag är 15 maj.

STIPENDIUM

Inom KFUM Central Basket kan man vid behov ansöka om stipendium för reducerad lägeravgift. SISTA ansökningsdag är 15 maj (max 2000kr). Ansökan ska dock göras INNAN anmälan/betalning sker!

Ansökan sker via formulär:KLICKA HÄR

Stipendieansökan

Inskickad ansökan behandlas snarast möjligt.

Vid positivt besked så får ni en stipendiekod att använda vid betalning och registrering.

Observera att om ansökan avslås så förväntas den sökande även betala stipendie beloppet, samt om aktiviteten inte blir av så ska eventuellt utbetalt stipendie återbetalas.

OBS! Stipendieansökan är inte lika med anmälan till respektive turnering/läger. Detta sker separat.

Spelaren

Beskriv vad det är du söker för aktivitet.

25% av total avgift/kostnad måste vara egen insats.

Stipendieansökan måste göras INNAN anmälan och betalning till lägret görs. När ni får besked så får ni en stipendiekod att använda vid registrering och betalning.

FÖRSÄKRING & VÄRDESAKER

En olycksfallsförsäkring, förutsatt att man är medlem i vår förening, ingår i lägeravgiften. Eventuell ansvarsförsäkring bör tecknas av respektive målsman, om inte sådan ingår i hemförsäkringen. KFUM Central Basket ansvarar ej för värdesaker under lägret.

VID SJUKDOM/SKADA UNDER LÄGRET

Oskarshamnas sjukhus, samt en vårdcentral ligger 7 min med bil från lägret. Om det behövs åker vi dit direkt. Vid förkylning, magont m.m. så hanterar vi det på plats. AVBOKNING

Senast 1 juli återbetalas 2000 kr. Senare än 1 juli sker endast återbetalning mot uppvisande av läkarintyg. Endast skriftlig avbokning via e-post gäller.

FRÅGOR?!

Kontakta Victor på kansliet!
E-post: victor@centralbasket.se

TRAINEEINFORMATION

Som trainee på lägret får man det bästa av två världar, du får träna flera basketpass om dagen + fys samt får vara med som ledare på en träningsgrupp och vara en del av planeringen och genomförandet av de sociala aktiviteterna.

Viss ledarutbildning sker också under lägret.

Nedan kan ni anmäla er till och betala sommarlägret.

–> För 2012-2013 finns möjligheten att anmäla sig till både sommarlägret och äventyrslägret på Ängsholmen här. Det är ett kombinationspaket med subventionerat pris.

–> Om ni blivit beviljade stipendium så använder ni stipendiekoden vid utcheckning i webshopen.

Sommarlägret 2022

2,100.00 kr4,000.00 kr

information om lägret hittar ni ovan.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

information om lägret hittar ni ovan.

Mer information

Välj kategori

Trainee (u17-19), Spelare (2007-2013), Spelare (2012-2013 inkl. Äventyrscamp, Ängsholmen), Spelare från Visby Basket