Göteborgs Basketfestival 2020

Efter några års paus återupplivar vi en efterlängtad Central Basket klassiker. I många år har vi som förening åkt ner till Göteborg och spelat turneringen som bytt namn ett par gånger under årens gång.
Vi brukar vara närmare 200 personer från klubben i turneringen som nuförtiden heter Göteborg Basketball Festival och är Norra Europas största basketboll turnering.

Varje år växer arrangemanget och lockar hela tiden lag från nya delar av världen.
Basketfestivalen bjuder alltid på bra basket och oförglömliga minnen.  Vill ni veta mer om turneringen kan gå in på deras hemsida: http://basketballfestival.se/

Lag som är aktuella: u19 t.o.m. 2009 (förutom 2006-lagen!!)
Datum:
Onsdag 20 – söndag 24 maj 2020.
Avresa: Eftermiddagen runt kl 14:00 Onsdag med buss från KFUM på Rosengatan 1
Hemkomst: Söndag 24 maj vid 20-tiden till KFUM på Rosengatan 1
Kostnad: 2600 kr / spelare
Betalning görs vid anmälan nedan.

Då ingår…
…resa: KFUM till Göteborg och tillbaks med buss/tåg (bokas av klubben)
…mat: Torsdag – lördag (frukost, lunch och middag), Söndag (enbart frukost), totalt 10 mål mat.
…logi: Vi bor i en skola i central Göteborg på hårt underlag i klassrum. Ta med något att sova på!
…övrigt: Fria resor med Gbg lokaltrafik, fri entré till Liseberg m.m.

Lite fickpengar kommer att behövas; Matpengar till resan ner och resan hem igen samt pengar så att man kan ta del av åkattraktionerna på Liseberg om man vill.

Turneringen:
Varje lag spelar 4-7 matcher under helgen beroende på hur långt man går.

Inom KFUM Central Basket finns möjligheten att söka stipendium för reducerad avgift. se nedan för mer ansökan. Klicka HÄR för stipendieansökan
Ansökan sker INNAN anmälan/betalning görs, det går inte att söka i efterhand.

Vid frågor, maila: victor@centralbasket.se

Anmälan:

Göteborgs Basketfestival 2020

2,600.00 kr

Beskrivning

Turneringsavgift för Göteborgs Basketfestival 2020. Cupkort, resa, mat och boende ingår. Har ni sökt stipendium? Ni borde ha fått en bekräftelse med en kod, använd koden som rabattkod vid betalningen. Om ni inte fått kod, maila: victor@centralbasket.se innan ni betalar!

Olika valmöjligheter

Cupdeltagande SPELARE, Cupkort FÖRÄLDER, Bussresan Förälder/U19