Dam2 hoppade in i bilarna och drog till Norrköping över dagen, för motståndet stod Dolphins basketgymnasium, också kallat Haga BG. Vi var 8 starka peppade bananer som äntrade Stadium Arenas centercourt, läktarstolarna gapade tomma sånär som för ett gäng föräldrar som hittat till hallen.

Lisa och Isabelle från F00 var inringda pga skador och sjukdomar, och gjorde debut med den äran i slutet av första quartern. En seg match där det efter 4 minuter stod 6-2 till hemmalaget. Det saknades inte chanser, men det rullade inte i bollar tyvärr.

17-6 efter första perioden blev 28-26 inför tredje, vi klev upp lite i försvar och sprang i några enkla bollar. Geisten var hög inför andra halvlek, de stänker i en trea direkt och sen är uppförsbacken enorm direkt, de får göra lite vad de vill och vi hamnar på efterkälken och lyckas inte göra mål framåt. Rättvisa 26-6 i tredje och tåget hade gått… Vi rycker upp oss något i fjärde och stänger till lite i försvar. Haga BG vinner rättvist och vi åker hem med något tunga skallar.

Vi var verkligen över hela kartan idag… stundtals lååångt ner i dalen på sightseeing, ibland var vi snabbast upp på everest och vi hann även med ett par soltillfällen på stranden.

Vi behöver en bra träningsvecka med friska ben och skallar. Next time gadget!

Poäng: Emma Axelsson och Sophie Melin 10, Karin Vennström 5, Madeleine Rosengren och Lisa Conta 4, Cajsa Zbinden 2, Miranda Lishajko 1.