Säsongens sista vecka inleds på lördag! Först ut är Banana Action Day, Då färgar vi stan vinröd och gul.. sen blir det avslutning för de yngre och sen de äldre. Fullt ös hela veckan!

Banana Action Day – klubbdag
Lördag 26 maj samlas lagen enligt schemat nedan, vi ska dela ut bananer, centralmagasinet och klistermärken till alla vi möter! (Om ni är yngre eller äldre och ändå vill haka på, så går det såklart bra! Det är bara joina vilken grupp som helst eller så ses vi vid basketplanen i Humlegården!). Korv finns till alla. Välkomna!
Läs mer

Klubbmästerskap och avslutning
Måndag är det dags för avslutning och Klubbmästerskap för 2004-2009.. prisutdelning och matcher allt i en enda stor mix. Engelbrektshallen kommer koka… Föranmälan för spelare krävs, föräldrar är välkomna. Cafeet är öppet. Centralshopen är på plats.
Sista anmälan söndag kl 17:00. För mer information och anmälan: LÄS MER

MVP-bankett
Vi testar något nytt! MVP-banketten blir en trevlig kväll med andra Centralare. En bit mat, mingel och prisutdelning.. för 2003or och äldre. Föräldrar, spelare, gamla centralers är hjärtligt välkomna. Föranmälan krävs, sista dag FREDAG 25/5 kl 15:00
LÄS MER