Vi startar ett projekt riktat mot spelare i F05, F04 och F03. En satsning kommer göras på en fokusgrupp och det kommer finnas möjlighet till 2 regelbundna pass i veckan. Detta görs under en sju veckor lång period med start i januari och avslutning i mars inför slutspelet. Dessa pass räknas också in som individuella pass och är utöver era lagträningar.

Följande träningstider gäller:

Onsdag 20-21:00 i KFUM

Fredag 19-20:00 i KFUM

Tanken med satsningen är att ge ambitiösa spelare extra, specifik utveckling som är anpassat efter spelarens nivå, samt träning med spelare med samma ambitionsgrad.

Aspekter som teknikträning, spelförståelse och spel i olika taktiska situationer kommer behandlas. Uppföljning med respektive huvudtränare inblandade görs kontinuerligt för att kontrollera varje spelare utveckling, deltagande och belastning.

Krav för anmälan:

– Du är tjej och född 2003, 2004 eller 2005 samt spelar i något av våra lag.

– Du har konsekvent och god närvaro på dina lagträningar

– Du är ambitiös med din basketsatsning och vill träna mer än dina lagträningar

– Du är en god lagkamrat och förebild.

Det finns MAX 8 platser till denna grupp. Det görs en bedömning i samråd med huvudtränare om varje enskild spelare om antagningsprocessen. När spelarna är antagna blir de meddelade om det senast 12 januari och första träningen kommer äga rum onsdagen den 23 januari.

Blir man antagen krävs god närvaro samt att det ovanstående uppfylls kontinuerligt för att behålla sin plats.

Ansvarig tränare och initiativtagare för projektet är Mahdi Khosravi som idag är ansvarig för P04 Vinröd samt flera individuella träningar.

Anmäl er SENAST 31 december via hemsidan.