Den 24 februari kommer världens största basketboll att finnas i Stockholm. Då blir Ericsson Globe upplyst som en basketboll och på insidan av denna kommer Sveriges herrlandslag att möta Turkiet. Tillsammans är vi Svensk Basket och vår tid är nu.

När det svenska herrlandslaget kliver in i Ericsson Globe den 24 februari är det inte bara 12 spelare, det är hela Svensk Basket som kliver in. Tack vare ett fantastiskt jobb ute bland klubbarna har vi fått fram duktiga spelare, basketintresset växer ständigt och nu är det dags att lyfta till nästa nivå.

Efter flera matcher på Hovet som varit fantastiska upplevelser har Svenska Basketbollförbundet beslutat att vi alla i Svensk Basket förtjänar en match i Ericsson Globe. Vi gör det mot en av de bästa basketnationerna i världen som har massor av fans i Sverige, nämligen Turkiet. Matchen mot just Turkiet för två år sedan på Hovet var en milstolpe där engagemanget på läktarna var lika stort som det var vänligt. Vi vet att det kommer att bli lika bra denna gång.

Central basket kommer köpa upp ett gäng föreningsbiljetter och vi vill gärna gå med er!

Köp biljett NU! se nedan. Perfekt julklapp! Ni får ett värdebevis som ni byter mot biljetten senare. Värdebeviset är perfekt att printa och lägga under granen!